Opatrenia od 05.08.2020

Opatrenia v čase prípravy na druhú vlnu pandémie ochorenia COVID-19 a zhoršujúceho sa vývoja pozitívnych prípadov na Covid-19 v rámci okresu platné od 05.08.2020

Z dôvodu rastu pozitívnych prípadov na COVID-19 a tým zhoršujúcej sa situácie v okrese Nové Mesto nad Váhom, meste Stará Turá i v obci Bzince pod Javorinou sú v CSS - DOMOV JAVORINA prijaté nasledovné opatrenia:

-    Obmedzenie návštev pre klientov  do odvolania.

-    Zrušenie spoločenských akcií s prítomnosťou cudzej osoby vrátane bohoslužieb do odvolania.

Ostávajú opatrenia(sú od 01.07.2020):

- vychádzky ostávajú v režime max.5 klientov v sprievode zamestnanca alebo aj samostatne v sprievode zamestnanca, mimo hromadných dopravných prostriedkov a priestorov s väčším počtom ľudí,

- spoločenské aktivity len v priestoroch zariadenia bez účasti cudzích osôb,

- ďalšie služby (pedikúra, kaderníctvo...) len v priestoroch multifunkčnej miestnosti.

- klienti majú možnosť opustiť zariadenie do domáceho prostredia k príbuzným s podmienkou, že pri návrate klienta do zariadenia sa preukážu testom (negatívnym) na COVID-19 nie starším ako 24 hodín. Opustenie zariadenia treba zo strany klienta a príbuzných vopred odkozultovať na tel.č. 0901918506 resp. s vedením CSS - DOMOV JAVORINA.

CSS - DOMOV JAVORINA pristupuje pri prijímaní dočasných obmedzení (napr. návštevy v zariadení, opúšťanie zariadenia prijímateľmi sociálnych služieb a pod.) pri zhoršení epidemiologickej situácie v rámci okresu, regiónu a Slovenska.